Ce părere aveți despre oportunitățile de formare profesionala din cadrul proiectului?

aerotraining.ro
Administratorul site-ului
Mesaje: 4
Membru din: Vin 29 Mai

Ce părere aveți despre oportunitățile de formare profesionala din cadrul proiectului?

Mesajde aerotraining.ro » Mie 01 Iul

Cum apreciati programele de formare profesională desfășurate în cadrul proiectului? Ce sugestii aveti în acest sens?

salvatore capuano
Mesaje: 3
Membru din: Lun 19 Oct

Re: Ce părere aveți despre oportunitățile de formare profesionala din cadrul proiectului?

Mesajde salvatore capuano » Lun 19 Oct

Spesso le argomentazioni a riferimento si riferivano ad aerei NON del tipo COMMERCIALE (Grandi velivoli da trasporto jet) ma a semplici velivoli a pistoni.
Oggi la tendenza dell’addestramento è quello di favorire la parte pratica rispetto a quella teorica. Nel progetto "MĂSURI ACTIVE DE OCUPARE ÎN SECTORUL AERONAUTIC PRIN FORMARE PROFESIONALĂ INOVATIVĂ (AEROTRAINING)" la parte pratica è stata studiata, condotta e verificata NON al livello richiesto nel mercato.

Programele de formare desfasurate in cadul proiectului de fata au raspuns doar in parte exigentelor specifice posturilor din sector. Profilurile profesionale formate astfel corespund posturilor oferite in industria aeriospatiala, dar este nevoie in continuare de un nivel de aprofundare mai detaliat al informatiilor specifice. Pentru a face asta sunt necesare ore suplimentare de formare de tipul celor oferite prin programul finantat.
Foarte des, in cadrul formarii, nu s-a facut referite la avioane de tip comercial (avioane mari, cu tehnologie de ultima generatie), ci simple aparate de zbor cu piston.
Astazi tendinta in formarea profesionala este de a pune mai mult accent pe partea practica fata de cea teoretica. Si in cadrul proiectului, partea practica nu a aprofundat toate domeniile solicitate in prezent pe piata aeronautica.


Înapoi la “Oportunitati de formare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator